Om Henrik

Henrik tok sin Bachelor og Master i kiropraktikk ved Macquarie Universitet i Sydney, Australia. Han har over 12 års klinisk arbeidserfaring som privat praktiserende kiropraktor i Norge fra flere tverrfaglige private helsesentre.

redigert.jpg

Han har erfaring med pasienter fra alle aldersgrupper, fra nyfødte barn til godt voksne. Henrik har også jobbet med toppidrettsutøvere innen flere forskjellige idretter. 

Henrik er aktiv innen etterutdanning og jobber kontinuerlig for å tilegne seg ny kunnskap for å gi deg som pasient raske, gode og langvarige resultater. I tillegg til å ha vid og allsidig erfaring har han videreutdanning i svimmelhetsproblematikk, behandling og rehabilitering av rygg/ bekken og gravide. 

Henrik behersker mange behandlingsteknikker og har fordypet seg i ekstremitetsteknikker (kjeve, skulder, albue, fot, ankel, kne etc.), funksjonell nevrologi og Gonstead metoden og Chiropractic Biophysics (CBP). Dette har gitt han god forståelse og innsikt slik at han kan tilpasse behandlingen til den individuelle pasient og på denne måten oppnå best resultat. 

Henrik har praktisert i flere år ved en tverrfaglig klinikk i Bodø og i Levanger hvor han har lært viktigheten av samarbeidet med andre helseprofesjoner for å gi pasienten riktig og effektiv behandling og oppfølging for sine nerve-, muskel- og skjelettplager. Han var i sin tid i Bodø med på å behandle fotballspillere/elitespillere i Bodøglimt i flere år, som har gitt han god erfaring med idrettsskader, både de akutte og de langvarige overbelastningsskadene. I tillegg til fotball har han arbeidet mye med utøvere på høyt nivå innenfor styrkeløft, crossfit, motocross, ski, friidrett. 

Han har stor interesse for svimmelhet, hodepine, bekkenplager og muskel og skjelettplager.
Henrik er opptatt av å finne årsaken til dine plager, og har fokus på en helhetlig tilnærming til nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Han er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF)