Hva deg?

Vanlige plager og behandlingsmetoder

hode

Hode

Sliter du med mye hodepine? Migrene? Krystallsyke? En kiropraktor kan hjelpe deg med å finne årsaker, behandling og videre oppfølging.

nakke

Nakke

Nakkesmerter, nakkekink, whiplash og andre nakkeplager. Svært mange har smerter i nakken. En kiropraktor kan finne årsaker og gi behandling.

nakke

Skuldre

Stive skuldre, smerter i skulderblad og skuldermuskulatur, utstråling i arm fra skuldre. Det finnes flere skulderplager som kan behandles med kiropraktikk.

arm

Arm

Utstråling i arm? Smerter i albuer eller ledd? Fingersmerter eller stram muskulatur? En kiropraktor kan finne årsaker og gi behandling.

rygg

Korsrygg

Svært mange nordmenn har plager i korsryggen i løpet av livet. Isjias, kink, muskelknuter og prolaps kan gi store smerter og hemmet bevegelse.

bryst

Bryst og brystrygg

Opplever du smerter mellom skulderbladene som stråler frem til brystet? Kramper i brystet og på siden? Brystverk eller smerter ved dyp innpust?

Interessert i å høre mer?

Mange forbinder en kiropraktor med effektiv behandling av leddsmerter i rygg og nakke, men visste du at en kiropraktor kan hjelpe deg med ledd- og muskelplager i hele kroppen - fra topp til tå? Kiropraktoren hjelper deg gjennom leddbehandling og muskulære teknikker.

Noe for deg? Ta kontakt med Kiropraktor Sørli.