Om oss

Kiropraktor Sørli er en helseklinikk med fokus på kompetanse, kvalitet og resultater. Vi har som visjon å gi pasientene et liv i bevegelse gjennom en friskere og mer aktiv hverdag. Kontakt oss i dag.

Klinikken holder til i Jernbanegata 7M, 7650 Verdal

Vi har korte ventetider og utvidede åpningstider.

Henrik Sørli

Henrik tok sin Bachelor og Master i kiropraktikk ved Macquarie Universitet i Sydney, Australia. Han har over 12 års klinisk arbeidserfaring som privat praktiserende kiropraktor i Norge fra flere tverrfaglige private helsesentre.

Henrik har erfaring med pasienter fra alle aldersgrupper, fra nyfødte barn til godt voksne. I tillegg har han jobbet med toppidrettsutøvere innen flere forskjellige idretter.

Henrik etterutdanner seg og jobber kontinuerlig for å tilegne seg ny kunnskap for å gi deg som pasient raske, gode og langvarige resultater.

I tillegg til å ha vid og allsidig erfaring, har han videreutdanning i svimmelhetsproblematikk, behandling og rehabilitering av rygg/bekken og gravide.

Henrik behersker mange behandlingsteknikker og har fordypet seg i ekstremitetsteknikker (kjeve, skulder, albue, fot, ankel, kne etc.), funksjonell nevrologi og Gonstead metoden og Chiropractic Biophysics (CBP).

Dette gjør at han kan tilpasse behandlingen til hver enkelt individuelle pasient og på denne måten oppnå best resultat.

Henrik har praktisert i flere år ved tverrfaglige klinikker i Bodø og i Levanger, hvor han har lært viktigheten av å samarbeide med andre helseprofesjoner for å gi pasienten riktig, effektiv behandling og oppfølging

Han var i sin tid i Bodø med på å behandle fotballspillere i Bodø/Glimt i flere år, noe som har gitt han allsidig erfaring med idrettsskader – både de akutte og de langvarige overbelastningsskadene.

I tillegg til fotball har han arbeidet mye med utøvere på høyt nivå innenfor styrkeløft, crossfit, motocross, ski og friidrett.

Henrik har stor interesse for svimmelhet, hodepine, bekkenplager og muskel- og skjelettplager. Som kiropraktor er han opptatt av å finne årsaken bak plagene og har fokus på en helhetlig tilnærming til nerve-, muskel- og skjelettsystemet.

Henrik Sørli er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Henrik og Vanessa

På klinikken blir du tatt imot av både Henrik og kona Vanessa. Henrik hjelper deg med plagene og Vanessa tar imot deg og sørger for alt det praktiske.

Interessert i å høre mer?

Mange forbinder en kiropraktor med effektiv behandling av leddsmerter i rygg og nakke, men visste du at en kiropraktor kan hjelpe deg med ledd- og muskelplager i hele kroppen - fra topp til tå? Kiropraktoren hjelper deg gjennom leddbehandling og muskulære teknikker.

Noe for deg? Ta kontakt med Kiropraktor Sørli.